1. home
  2. » Posete

Posete

Gentile de dama si posetele sunt esentiale pentru o tinuta completa.
Acestea iti pot defini outfit-ul prin multitudinea de stiluri: office, casual, de seara, shopper sau messenger, de umar sau de mana - niciodata nu poti avea prea multe posete!
Nou
149,90 Lei
  Poseta cu decupaje, de mana sau umar prevazuta cu bareta reglabila si detasabila si doua manere. In interior are un compartiment si o borseta din panza atasata. Lungime x latime x inal..
139,90 Lei
  Poseta transparenta de mana sau umar, prevazuta cu manere de plastic, o bareta detasabila din lant si o bareta scurta din textil, borseta interioara detasabila, din textil. In interior ar..
99,90 Lei
  Poseta tip plic de mana sau umar cu textura croco, prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, maner metalic si inchidere cu magnet pe clapeta frontala. In interior are doua compartiment..
159,90 Lei
  Poseta de mana sau umar prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, maner si inchidere cu clips pe fata. In interior are doua compartimente despartite de un buzunar. Lungime x latime ..
149,90 Lei
  Poseta de mana sau umar prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, maner cu tinte aplicate, cusaturi decorative pe fata si laterale si canaf mare detasabil. In interior are un compartim..
139,90 Lei
  Poseta in trei culori, de umar prevazuta cu bareta reglabila si inchidere cu magnet pe clapeta frontala. In interior are doua compartimente si doua buzunare. Lungime x latime x inaltim..
139,90 Lei
  Poseta de mana prevazuta cu bareta de umar reglabila si detasabila, manere metalice si inchidere cu fermoar in partea de sus. In interior are trei compartimente si doua buzunare. Lungi..
149,90 Lei
  Poseta de mana prevazuta cu bareta de umar reglabila si detasabila, manere circulare metalice si inchidere cu fermoar in partea de sus. In interior are trei compartimente. Lungime x la..
149,90 Lei
  Poseta prevazuta cu maner, bareta de umar reglabila si detasabila, inchidere cu fermoar in partea de sus si magneti pe fata si spate. In interior are trei compartimente. Lungime x lati..
149,90 Lei
  Poseta prevazuta cu maner, bareta de umar reglabila si detasabila, inchidere cu fermoar in partea de sus si magneti pe fata si spate. In interior are trei compartimente. Lungime x lati..
149,90 Lei
  Poseta prevazuta cu bareta de mana cu ocheti decorativi si bareta de umar reglabila si detasabila, inchidere cu fermoar in partea de sus si clips pe fata. In interior are trei compartimen..
149,90 Lei
  Poseta de mana sau umar prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, maner, inchidere cu carlig si inel pe clapeta frontala, fermoar in partea de sus. In interior are doua compartimente d..
159,90 Lei
  Poseta de mana sau umar prevazuta cu bareta detasabila, manere, tinte aplicate pe lateral fata si inchidere cu fermoar in partea de sus si clips pe fata. In interior are trei compartiment..
119,90 Lei
  Poseta de umar prevazuta cu bareta reglabila, inchidere cu clips in partea de sus si canaf mare atasat. In interior are trei compartimente si doua buzunare. Lungime x latime x inaltime..
139,90 Lei
  Poseta de mana sau umar cu textura croco, prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, maner si inchidere cu clips pe clapeta frontala. In interior are doua compartimente si trei buzunare..
149,90 Lei
  Poseta de mana prevazuta cu bareta de umar reglabila si detasabila, accesorii aurii si inchidere cu fermoar in partea de sus. In interior are trei compartimente. Lungime x latime x ina..
149,90 Lei
  Poseta transparenta de mana prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, manere si borseta interioara cu textura croco. In interior are un compartiment si o borseta atasata. Lungime x ..
149,90 Lei
  Poseta de mana sau umar prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, textura croco si accesorii argintii. In interior are un compartiment mare si o borseta atasata. Lungime x latime x ..
119,90 Lei
  Poseta de umar prevazuta cu bareta reglabila, inchidere cu cadru metalic in partea de sus si fermoar pe spate. In interior are un compartiment si doua buzunare. Lungime x latime x..
149,90 Lei
  Poseta de mana sau umar prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, maner cu lant, inchidere cu clips pe clapeta frontala si fermoar pe spate. In interior are doua compartimente si doua ..
139,90 Lei
  Poseta de mana sau umar prevazuta cu bareta detasabila si manere metalice. In interior are un compartiment mare, unul mic si trei buzunare. Lungime x latime x inaltime: 41 x 14 x 29 cm..
149,90 Lei
  Poseta bitone de mana sau umar prevazuta cu bareta de umar detasabila, inchidere pe clapeta frontala si fermoare prevazute pe fata, spate si in partea de sus. In interior are doua compart..
109,90 Lei
  Poseta de umar rotunda, cu fete din imitatie de piele intoarsa, prevazuta cu bareta reglabila si detasabila si inchidere cu fermoar. In interior are un compartiment. Lungime x latime x..
109,90 Lei
  Poseta de umar rotunda, cu fete din imitatie de piele intoarsa, prevazuta cu bareta reglabila si detasabila si inchidere cu fermoar. In interior are un compartiment. Lungime x latime x..
109,90 Lei
  Poseta de umar multicolora, imitatie de piele intoarsa, prevazuta cu bareta din lant si inchidere cu magneti pe clapeta frontala. In interior are doua compartimente. Lungime x lat..
129,90 Lei
  Poseta de mana sau umar cu textura croco, prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, maner si inchidere cu clips pe clapeta frontala. In interior are un compartiment si doua buzunare. ..
139,90 Lei
  Rucsac cu bareta reglabila, inchidere cu magnet pe clapeta frontala, accesorizat cu fermoare laterale. In interior are un compartiment si doua buzunare. Lungime x latime x inaltim..
139,90 Lei
  Poseta de umar prevazuta cu bareta reglabila si inchidere cu clips pe clapeta frontala. In interior are un compartiment mare cu doua buzunare, un compartiment mai mic si un buzunar fronta..
139,90 Lei
  Poseta de umar prevazuta cu bareta din lant, inchidere cu magnet pe clapeta frontala, accesorizata cu tinte si catarama pe fata. In interior are un compartiment si doua buzunare. Lungi..
139,90 Lei
  Poseta de mana sau umar prevazuta cu bareta detasabila, inchidere pe clapeta frontala si fermoar la spate. In interior are doua compartimente despartite de un buzunar. Lungime x latime..
119,90 Lei
  Poseta de umar prevazuta cu bareta reglabila si detasabila, inel metalic si inchidere cu magnet pe clapeta frontala. In interior are un compartiment si doua buzunare. Lungime x latime ..
109,90 Lei
  Poseta matlasata de umar cu bareta reglabila, lant decorativ si inchidere cu magnet pe clapeta frontala. In interior are un compartiment si doua buzunare. Lungime x latime x inaltime: ..
139,90 Lei
  Poseta de umar cu bareta reglabila, margini metalice pe fata, canaf si inchidere cu magnet pe clapeta frontala. In interior are un compartiment si doua buzunare. Lungime x latime x ina..
159,90 Lei
  Poseta de mana, cu bareta de umar reglabila si detasabila, fermoare decorative in lateral si inchidere cu magnet pe clapeta frontala.  In interior are doua buzunare si doua compartim..
159,90 Lei
  Poseta de mana, cu inel metalic, lant si bareta decorative, inchidere magnetica pe fata. In interior are doua buzunare si doua compartimente despartite de un buzunar. Lungime x latime ..
-20%
99,90 Lei 79,90 Lei
  Poseta de umar, cu bareta din lant, franjuri si inchidere cu magnet pe clapeta frontala. In interior are un compartiment si doua buzunare. Lungime x latime x inaltime: 22 x 7 x 16 cm ..
109,90 Lei
  Poseta in trei culori, de umar, cu bareta reglabila, buzunar frontal si inchidere cu clips pe clapeta frontala. In interior are un compartiment si doua buzunare. Lungime x latime x ina..
-12.5%
159,90 Lei 139,90 Lei
  Poseta de mana, prevazuta cu bareta de umar detasabila, esarfa atasata la maner, canafi aplicati si inchidere cu magnet pe clapeta frontala. In interior are doua compartimente despa..
-18.2%
109,90 Lei 89,90 Lei
  Poseta de umar cu bareta reglabila, tinte aplicate, inel metalic si inchidere cu magnet pe clapeta frontala.  In interior are un compartiment prevazut cu doua buzunare. Lungime x ..
Filtre
Marime