-      LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 149 LEI       -       RETUR GRATUIT       - RETUR GRATUIT

Cos cumparaturi

0
Cosul de cumparaturi este gol!

Transport si retur

 

TRANSPORT
Comenzile făcute vor fi livrate în funcție de disponibilitatea stocului în minim 24 de ore, maxim 3 zile lucrătoare, la adresa specificată în comanda dvs.  
Condiții de livrare
OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI
1.Să verifice starea coletului și a conținutului acestuia în prezența agentului de livrare.
2.Să semnaleze agentului de livrare eventuala distrugere a produselor livrate, sau distrugerea oricărui alt produs care v-a fost livrat conform comenzii.

OBLIGAȚIILE AGENTULUI DE LIVRARE
1.Să înregistreze distrugerea bunurilor pe care le-a livrat și să întocmească proces verbal de constatare a produselor distruse, în prezența clientului.
2.Să preia de la client produsele distruse și să le returneze către SC CASA HERMOSA SRL.
3.Să livreze produsele la adresa specificată în comanda făcută de dumneavoastră catre www.hermosa.ro/webshop. Agentul de livrare nu trebuie să cheme clientul la sediu sau în orice altă locație pentru a ridica coletul cu produsele comandate.

CONTACT
Vă rugăm semnalați orice neregulă legată de livrarea la domiciliu a comenzii, la email: comenzi.webshop@hermosa.ro. sau la telefon 0729444407.
Cât costă transportul produselor?

LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU ORICE COMANDA DE 149 DE LEI SAU MAI MULT!

PENTRU COMENZI MAI MICI DE 149 DE LEI PRETUL TRANSPORTULUI ESTE DE 19 LEI!
Aceste conditii sunt valabile pe teritoriul Romaniei.
 

RETURNARI

Orice articol cumpărat din magazinul online hermosa WebSHOP poate fi returnat în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului fără invocarea vreunui motiv fără penalități.

De asemenea, puteți schimba orice articol achiziționat în cazul în care măsura comandată nu vi se potrivește sau va doriti un alt produs.  Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H de la primirea coletului, printr-un email la adresa comenzi.webshop@hermosa.ro, pentru a remedia aceasta neplacere.

Conditii de retur:
- returul trebuie efectuat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului
- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem produsele.
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original, si sigilati cutia cu autocolantul rosu pe care l-ati primit in cutie odata cu produsul/produsele. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.
- Solicitati ridicarea coletului completand formularul de mai sus – din sectiunea “SCHIMB SI RETUR FACIL” - iar noi trimitem curierul la dumneavoastra. Veti fi contactata telefonic de acesta pentru a stabili detaliile iar acesta va veni la adresa indicata de dumneavoastra pentru a ridica coletul.

Dupa primirea coletului si verificarea produselor, va vom trimite produsele dorite sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 72H.
Returul este procesat la sediul magazinului Online, nu in magazinele HERMOSA din tara.
La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

ATENTIE!
Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate!


 
Adresa de returnare este:
SC CASA HERMOSA SRL
România, Brăila, 810 560
Str. Calea Galati nr. 86

 Tel. 0729444407, 0787787931