Transport si retur

 

TRANSPORT
Comenzile făcute vor fi livrate în funcție de disponibilitatea stocului în minim 24 de ore, maxim 3 zile lucrătoare, la adresa specificată în comanda dvs.  
Condiții de livrare
OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI
1.Să verifice starea coletului și a conținutului acestuia în prezența agentului de livrare.
2.Să semnaleze agentului de livrare eventuala distrugere a produselor livrate, sau distrugerea oricărui alt produs care v-a fost livrat conform comenzii.

OBLIGAȚIILE AGENTULUI DE LIVRARE
1.Să înregistreze distrugerea bunurilor pe care le-a livrat și să întocmească proces verbal de constatare a produselor distruse, în prezența clientului.
2.Să preia de la client produsele distruse și să le returneze către SC CASA HERMOSA SRL.
3.Să livreze produsele la adresa specificată în comanda făcută de dumneavoastră catre www.hermosa.ro/webshop. Agentul de livrare nu trebuie să cheme clientul la sediu sau în orice altă locație pentru a ridica coletul cu produsele comandate.

CONTACT
Vă rugăm semnalați orice neregulă legată de livrarea la domiciliu a comenzii, la email: comenzi.webshop@hermosa.ro. sau la telefon 0729444407.
Cât costă transportul produselor?

LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU ORICE COMANDA DE 149 DE LEI SAU MAI MULT!

PENTRU COMENZI MAI MICI DE 149 DE LEI PRETUL TRANSPORTULUI ESTE DE 15 LEI!
Aceste conditii sunt valabile pe teritoriul Romaniei.
 

RETURNARI

Orice articol cumpărat din magazinul online hermosa WebSHOP poate fi returnat în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea coletului fără invocarea vreunui motiv fără penalități. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare. Returnarea se poate face cu orice firma de curierat.
De asemenea, puteți schimba orice articol achiziționat în cazul în care măsura comandată nu vi se potrivește sau va doriti un alt produs. Cheltuielile ocazionate de transportul  retur al produsului sunt suportate de dvs iar expeditia noului produs va fi suportata de noi.
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H de la primirea coletului printr-un email la adresa comenzi.webshop@hermosa.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. In acest caz, pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de HERMOSA.
CONTACTAREA FIRMEI DE CURIERAT PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR CADE IN SARCINA DUMNEAVOASTRA.

Conditii de retur:
- returul trebuie efectuat in termen de maxim 10 zile de la primirea coletului
- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul.
- Completati si trimiteti formularul de retur odata cu produsul pe care doriti sa-l faceti retur. Acest formular il regasiti in colet, il puteti printa aici sau ni-l puteti transmite online de aici.
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

Dupa primirea coletului si verificarea produselor, vom trimite produsele dorite sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 72H.
 Returul este procesat la sediul magazinului Online, nu in magazinele HERMOSA din tara.
La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat."


 
ATENTIE!
Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate! Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!
Nu veți suporta cheltuielile de returnare:
- dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat.
- daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație.
 
Adresa de returnare este:
SC CASA HERMOSA SRL
România, Brăila, 810 560
Str. Calea Galati nr. 86

 Tel. 0729444407, 0787787931