Politica de confidentialitate

Introducere

HERMOSA OFFICE CENTER SRL, denumită generic în cele ce urmează și HERMOSA, în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului Hermosa.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

Hermosa își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului Hermosa.ro, precum și prezenta Politică de confidențialitate si Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rog să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care le-ai agreat să le respecți.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniul Hermosa și pentru care HERMOSA OFFICE CENTER SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul Hermosa.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv, Site și/sau Site-uri în cele ce urmează.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Hermosa se angajează să protejeze intimitatea clienților săi și își ia foarte în serios responsabilitatea privind securitatea informațiilor clienților. Vom fi clari și transparenți cu privire la informațiile pe care le colectăm și la ceea ce vom face cu aceste informații.

Această Politică stabilește următoarele:

Toate datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate în conformitate cu legislația privind protecția datelor din România și UE.

Operator de date

„HERMOSA” (denumită în continuare „noi”, „noastră” sau „HERMOSA”), în această politică, se referă în primul rând la HERMOSA OFFICE CENTER SRL Societatea este inregistrată în România la Oficiul Registrului Comerțului Braila cu nr. J09/186/2008 având cod fiscal RO233352421 și sediul în Braila, Calea Calarasilor nr.86. SC HERMOSA OFFICE CENTER SRL este „operatorul de date” al tuturor informațiilor personale colectate și utilizate în legătură cu clienții HERMOSA în sensul dispozițiilor legii române și a Regulamentului UE 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

  1. Datele personale pe care le colectam:
    Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect).
     
    Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc. 
     
    Hermosa.ro colecteaza urmatoarele date de la persoanele fizice:

Toate datele colectate au avut consimtamantul Dumneavoastra, odata cu inregistrarea ca si client (crearea de cont pe Hermosa.ro), cu inscrierea la newsletterul hermosa.ro sau cu efectuarea unei comenzi pe www.hermosa.ro
 
Hermosa.ro colecteaza urmatoarele date de la persoanele fizice (în cazul comenzilor efectuate in numele unei persoane juridice):

Atentie! Nu colectam date cu caracter personal clasificate ca si date sensibile in conformitate cu prevederile articolului 9.1 din REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016. Nu colectam informatii cu privire la: originea etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice, apartenenta sindicala, date genetice sau biometrice, date medicale, date despre viata sau orientarea sexuala.
 
2. Principiile de protectie a datelor colectate: 

  1. 3.     Scopul colectarii datelor personale:

SC HERMOSA OFFICE CENTER SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor noastre, asiguratori.
 
Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
 
4.     Utilizarea datelor personale: 

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze DPO la adresa de email dpo@hermosa.ro.
 
5. Unde se colecteaza datele:
 
Datele personale ale Utilizatorilor Hermosa.ro sunt stocate in baza de date a AWEBER.com, la care are acces ANANDA PR S.R.L., iar www.hermosa.ro este gazduit la SERVICII HOSTING S.R.L.(servhost.ro) , in baza unui contract de gazduire web, in baza de date proprie (pentru comenzi, facturare, expediere comenzi, pe serverul companiei) si in baza de date pentru expediere newslettere si informari despre produse.
  
6. Procedeul de colectare a datelor:
 
Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Hermosa.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus. 
 
7. Perioada de stocare a datelor:
 
SC HERMOSA OFFICE CENTER SRL  –  Hermosa.ro are permisiunea de a prelucra datele cu consimtamantul Dumneavoastra (articolul 6 din Regulamentul UE 2016/679).
Datele Utilizatorilor vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe o perioada de maxim 60 de luni de la data la ultima interactiune cu  SC HERMOSA OFFICE CENTER SRL. – Hermosa.ro
 
8. Persoanele vizate:
 
Persoanele vizate sunt Utilizatorii actuali ale caror date au fost deja colectate si Utilizatorii noi, care comanda prima data dupa intrarea in vigoare a Regulamentului (25 mai 2018) sau care se inscriu la newsletter sau isi deschid cont pe site-ul Hermosa.ro
Hermosa.ro a transmis utilizatorilor actuali (ale caror date au fost deja colectate in urma unor comenzi facute anterior) un mail de informare în acest sens.
Utilizatorii sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui parinte sau tutore legal. 
 
9. Securitatea procesarii datelor personale:
 
Datele colectate despre clientii Hermosa.ro vor fi procesate in mod sigur, se vor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea, cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.
 
Puteti oricand formula si transmite intrebari legate de securitatea datelor Dumneavoastra personale catre DPO (Data Protection Officer) la adresa de email dpo@hermosa.ro
  
10. Transmiterea datelor personale:
 
SC HERMOSA OFFICE CENTER SRL – Hermosa.ro se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia colaboratorilor nostril:

 
11. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale


Clientii Magazinului Hermosa.ro au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor si clientilor site-ului sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.
 
Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale (daca la solicitarea unui tert, am stocat sau am prelucrat oricare din datele Dumneavoastra cu caracter personal), va rugam sa contactati DPO (Data Protection Officer) la adresa de email: dpo@hermosa.ro printr-o cerere semnata si datata.
 
Mentionam inca o data ca abonarea la newsletter-ul Hermosa.ro va ofera posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi promotii / reduceri la produsele Hermosa.ro,  servicii de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, vouchere si oferte personalizate prin e-mail sau SMS.

 

  1. Drepturile utilizatorului / clientului Hermosa.ro:


Pentru a asigura controlul deplin asupra informațiilor Dumneavoastră, dispuneți de un amplu set de drepturi pe care le puteți folosi pentru a gestiona modul în care noi prelucrăm datele Dumneavoastră. Prin citirea Documentului de fata ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

 

  1. Dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date: 

Hermosa.ro va pune la dispozitie informatii in legatura cu datele persoanale pe care le pastram, afisate in contul dumneavoastra si la cerere.  

 

  1. Dreptul de interventie (a corecta sau a modifica): 

Hermosa.ro va corecta / completa / modifica informatiile personale gresite, in cazul in care ne notificati acest lucru. 

  1. Dreptul de a sterge datele personale: 

Stergerea datelor personale pastrate se poate face printr-o cerere adresata catre Hermosa.ro,  pe căile menționate la Modalitatile de contact. 

Datele personale ale Utilizatorilor inactivi vor fi sterse dupa trecerea unei perioade de 60 de luni de la data ultimei interactiuni cu Hermosa.ro.
 
            D. Dreptul privind blocarea datelor:  

In anumite cazuri stabilite juridic, Hermosa.ro va bloca datele clientilor / utilizatorilor, daca ei ne solicita expres acest lucru. 

Datele blocate sunt prelucrate ulterior numai pentru a ne indeplini obligatiile contractuale fata de Dumneavoastra.
 
           E. Dreptul de a va retrage consimtamantul: 

Va puteti retrage consimtamântul acordat in legatura cu prelucrarea datelor Dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra nu va fi afectata de acest lucru, pana la momentul retragerii consimtamântului dumneavoastra. 

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra: 

Va puteti opune prelucrarii datelor Dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor, in cazul in care prelucrarea de catre noi, a datelor dumneavoastra se realizeaza pe baza uneia dintre justificarile legale prevazute in articolul 6 (1e sau 1f) din Regulamentul UE 2016/679. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor Dumneavoastra, vom inceta prelucrarea datelor Dumneavoastra, cu conditia sa nu existe motive imperioase si legitime pentru o prelucrare ulterioara. Prelucrarea datelor Dumneavoastra in scopuri de marketing direct nu va constitui niciodata pentru noi un motiv imperios si legitim. 

            F. Dreptul la portabilitatea datelor personale: 

La solicitarea Dumneavoastra, Hermosa.ro va va pune la dispozitie toate informatiile colectate de la Dumneavoastra intr-un format structurat, folosit in mod obisnuit si prelucrabil electronic. 

           G. Dreptul de a va adresa unei autoritati de reglementare: 

Puteti face o contestatie in caz de incalcare a drepturilor Dumneavoastra de catre Hermosa.ro, la autoritatea pentru protectia datelor: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro. 

Va puteti exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate si datate, atasata intr-un email trimis pe adresa: dpo@hermosa.ro sau printr-o cerere datata si semnata trimisa prin posta / curier – la adresa din pagina de Contact.
 
13. Specificatii:
 
Atentie! Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre Hermosa.ro pentru efectuarea unei Comenzi, determina imposibilitatea de a finaliza Comanda, neincheierea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii produselor comandate.
 
In cazul in care va modificati, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja catre Hermosa.ro  si exista comenzi in derulare, comenzile respective isi pastreaza datele de la momentul efectuarii comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluandu-se in considerare noile date. In cazul in care Dumneavoastra divulgati astfel de date catre terti, acestia poarta intreaga responsabilitate pentru propriile actiuni. In asemenea situatii, Hermosa.ro nu va fi responsabil pentru niciun fel de prejudiciu. 
 
14. Modalitati de contact:
 
Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire utilizarea de catre Hermosa.ro a datelor personale, va rugam sa ne contactati la adresa și numărul de telefon din pagina de Contact sau la adresa de mail dpo@hermosa.ro
 
15. Dezabonare sau stergere date personale la cerere:
 
Daca nu doriti sa mai primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considerati ca abonarea dvs. s-a realizat din greseala, puteti oricand accesa butonul „DEZABONARE”.
Odata ce v-ati exprimat dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.
 
Daca doriti sa fiti sters complet din baza noastra de date, va rugam sa trimiteti o notificare pe adresa de mail dpo@hermosa.ro sau contactați-l pe acesta prin poștă la adresa HERMOSA S.R.L., Str. Calea Galati nr. 86, Braila. Odata ce ati trimis notificarea, toate datele Dumneavoastra (Numele si prenumele, adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email, consimtamant privind primirea de buletine informative, newsletter, sms din partea Hermosa.ro vor fi sterse complet din baza noastra de date.

Prezenta Politica de confidentialitate, a fost actualizata la data de 03.07.2019


Va multumim pentru intelegere!
 
Echipa

      SC HERMOSA OFFICE CENTER SRL