Cos cumparaturi

0
Cosul de cumparaturi este gol!

Schimb si retur facil

Va rugam sa completati datele de mai jos si NOI TRIMITEM CURIERUL LA D-VOASTRA!

INFORMATII CLIENT

* Prenume:


* Nume de familie:


* Adresa de ridicare a coletului retur


Tara


Judet


*Oras* E-Mail:


* Telefon:


Doresc ridicarea coletului de retur:
Azi

INFORMATII PENTRU RETURNAREA BANILOR

Titular de cont


Cont


Banca

Contul, banca si titularul sunt necesare doar pentru returnarea banilor.

INFORMATII PRODUS & MOTIV PENTRU RETURNARE

Nume produs 1
Cantitate produs 1
Motiv retur produs 1
Nume produs 2
Cantitate produs 2
Motiv retur produs 2
Nume produs 3
Cantitate produs 3
Motiv retur produs 3
Nume produs 4
Cantitate produs 4
Motiv retur produs 4

CE PRODUSE DORITI LA SCHIMB

Nume produs 1
Cantitate produs 1
Marime produs 1
Nume produs 2
Cantitate produs 2
Marime produs 2
Nume produs 3
Cantitate produs 3
Marime produs 3
Nume produs 4
Cantitate produs 4
Marime produs 4
Produsele au toate etichetele originale?
Nu
Defect sau alte detalii:
Introdu codul in campul urmator:


 

RETURNARI

Orice articol cumpărat din magazinul online hermosa WebSHOP poate fi returnat în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului fără invocarea vreunui motiv fără penalități. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare.

De asemenea, puteți schimba orice articol achiziționat în cazul în care măsura comandată nu vi se potrivește sau va doriti un alt produs. Cheltuielile ocazionate de transportul retur al produsului sunt suportate de dvs iar expeditia noului produs va fi suportata de noi. Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H de la primirea coletului printr-un email la adresa comenzi.webshop@hermosa.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. In acest caz, pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de HERMOSA.

Conditii de retur:
- returul trebuie efectuat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului
- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem produsele.
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original, si sigilati cutia cu autocolantul rosu pe care l-ati primit in cutie odata cu produsul/produsele. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.
- Solicitati ridicarea coletului completand formularul de mai sus – din sectiunea “SCHIMB SI RETUR FACIL” - iar noi trimitem curierul la dumneavoastra. Veti fi contactata telefonic de acesta pentru a stabili detaliile iar acesta va veni la adresa indicata de dumneavoastra pentru a ridica coletul. Costul expeditiei returului este de 13 lei. Pentru localitatile din afara retelei de curierat costul expeditiei returului este de 25 de lei. (Vezi aici lista cu localitatile din reteaua firmei de curierat ), Plata returului o veti achita direct curierului.

Dupa primirea coletului si verificarea produselor, vom trimite produsele dorite sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 72H.
 Returul este procesat la sediul magazinului Online, nu in magazinele HERMOSA din tara.
La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat."


 
ATENTIE!
Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate! Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!
Nu veți suporta cheltuielile de returnare:
- dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat.
- daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație.
 
Adresa de returnare este:
SC CASA HERMOSA SRL
România, Brăila, 810 560
Str. Calea Galati nr. 86

 Tel. 0729444415, 078778793