Rochia cu flori – modelele verii care îți pun în valoare feminitatea

Trebuie să recunoaștem că modelele florale sunt foarte atractive pe haine, în special pe rochii. Ele oferă o delicatețe și o feminitate aparte și sunt perfecte pentru orice ocazie. În plus, rochiile cu imprimeuri florale îți oferă eleganță și gingășie prin detaliile lor fine de neînlocuit. Vara este sezonul perfect când poți purta acest gen de rochii, cu atât mai mult cu cât anul acesta modelul se află în tendințe.

Dacă dulpaul tău este plin de culori neutre, cum ar fi alb, negru sau gri, acum ai ocazia să adaugi o pată de culoare garderobei tale de vară. Este cea mai ușoară alegere să-ți creezi un outfit înflorat deoarece tot ce ai de adăugat la el sunt niște accesorii nude și ești gata să faci furori cu look-ul tău.

Luminița Staicu, designer Hermosa, îți vine în ajutor cu sfaturi despre cum și unde poți purta rochiile înflorate:

1. ROCHIILE CONICE ÎNFLORATE

„Pentru alt tip de feminitate, mai suav, designerii de modă au creat acest tip de rochii, în care calitățile femeii sunt evidențiate în mod natural. De obicei acest tip de rochie are decolteuri decente sau chiar sunt la baza gâtului”, afirmă Luminița Staicu, designer Hermosa. Cu alte cuvinte, acest look îți va expune feminitatea și eleganța.

ROCHIA LYDYA


Poți opta pentru rochia Lydya, de la Hermosa, care îți va accentua trăsătura de bază pe care o femeie trebuie să o dețină și anume feminitatea. Alege să porți o ținută simplă, dar sofisticată în același timp. Acest outfit poate fi purtat cu ușurință la o ieșire cu prietenele sau la un eveniment social.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA

 

 

2. ALEGE-ȚI ROCHIA ÎN FUNCȚIE DE STILUL PE CARE ÎL ADOPȚI

Vara aceasta se poartă modelele florale. În funcție de stilul pe care îl ai, de vârstă, dar și de atitudinea ta, printurile pot fi mai diafane sau pot impune un oarecare respect. Imprimeurile florale pot spune multe despre personalitatea ta. Se spune că dacă ești o persoană deschisă, sociabilă, pozitivă, culorile din care este alcătuită rochia vor fi deschise, iar printurile florale de pe aceasta vor avea o dimensiune mai mare. „Deși modelele florale pot fi luminoase și îndrăznețe poți tonifica cu ușurință modelul floral prin adăugarea unui accesoriu care să-ți ofere un contrast între cele două”, afirmă Luminița Staicu, designer Hermosa.

 

ROCHIA BROOK


Rochia Brook, de la Hermosa poate fi alegerea ideală pentru un eveniment la care îți dorești să porți o ținută simplă, dar în același timp sofisticată. Cu siguranță această rochie îți va evidenția personalitatea și îți va oferi o atitudine de divă.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA

 

3. MODELELE FLORALE ȘI CONTRASTUL CULORILOR

Fiecare femeie are câte un model de rochie care o avantajează. Este bine să fii atentă atunci când vrei să adopți un astfel de outfit, deoarece un imprimeu floral nepotrivit te poate dezavantaja. „Alegerea mărimii florilor și contrastul culorilor sunt două aspecte pe care trebuie să te bazezi și la care trebuie să acorzi o atenție specială atunci când vrei să-ți achiziționezi o astfel de rochie”, ne spune Luminița Staicu, designer Hermosa. Culorile strălucitoare, îndrăznețe precum și combinațiile de culori cu un contrast ridicat vor atrage mai mult atenția și ar putea să te favorizeze sau nu. Dacă aceste culori și combinații se încadrează în topul preferințelor tale, alege să porți o rochie înflorată mai tonală sau mai închisă la culoare.

 

ROCHIE SARLA 


Rochia Sarla, de la Hermosa îți poate oferi o combinație de culori contrastante pe care cu siguranță le vei îndrăgi. Aceasta îți va pune calitățile în evidență și îți va oferi încrederea de care ai nevoie pentru a te simți feminină și elegantă.

ALEGE-TI MARIMEA POTRIVITA

 

Hermosa creează şi comercializează de peste 20 ani, produse vestimentare realizate în România. Produsele pot fi găsite în magazinele proprii din Brăila, Focşani şi Constantă.

Brandul Hermosa are o acoperire naţională fiind prezenţa în toată ţara prin magazinele partenere. Află magazinele partenere, din oraşul tău, de unde poţi achiziţiona produsele tale preferate, sub marca Hermosa, aici: https://www.hermosa.ro/magazine-partenere

Totodată, pentru că achiziţionarea produselor să fie şi mai facilă, poţi comanda produsele tale preferate, având la dispoziţie magazinul online www.hermosa.ro, unde poţi beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Related Posts

by
Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani, produse vestimentare realizate in Romania. Produsele pot fi gasite in magazinele proprii din Braila, Focsani, Bacau si Constanta. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 199 lei, schimbul si returul fiind gratuite.
Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares